Matkavalmistelut

Tervetuloa mukaan lapsiperheen matkaan!

Hei, ja tervetuloa lapsiperheen matkaan! Olemme raumalainen perhe: äiti, isä ja kaksi lasta, 8-vuotias ja 1,5-vuotias. Jo vuosia sitten aloimme haaveilla pidemmästä matkasta ulkomaille ennenkuin esikoinen menisi kouluun. Ajatuksissa siinsi vuosi maailmaa kiertäen, ja suunnittelimme kohteita tälle matkalle. Haaveilta katkaistiin kuitenkin siivet koronan toimesta.

Hautasimme jo hetkeksi haaveet, kun korona pitkittyi, esikoisen koulu alkoi ja pikkuveli tuli maailmaan. Vauvavuoden loputtua aloimme kuitenkin pohtia, olisiko reissu mahdollinen myös nyt, kahden lapsen kanssa. Suunnitelma muuttui maailman kiertämisestä pidempään olemiseen yhdessä paikassa, ja vaatimukset maalle tarkentuivat: englanninkielinen, olisi lämmintä, hyvä terveydenhuolto etenkin pienempää ajatellen, kauempana kuin Euroopassa. Kun USA oli poissuljettu, Australia tuntui selkeältä valinnalta. Ennen tällaista matkaa edessä oli kuitenkin paljon suunniteltavaa ja järjestettävää, että reissu olisi mahdollinen. Mitä kaikkea, sitä avaan tarkemmin seuraavissa postauksissa.

Tässä blogissa pääset seuraamaan matkaamme maailman toiselle puolen. Matkaamme voit seurata myös Instagramissa, @lapsiperheenmatkassa nimimerkin takana. Kommentoithan ja kysythän rohkeasti, kaikki keskustelu on tervetullutta. Tervetuloa mukaan!

Loading

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *